Afis Cultural

untitled-afis-final-2wordpress

Afisul respectiv l-am realizat pornind de la un instrument numit vioara, un instrument aparut inca din prima parte a  secolului al XVI-lea. Vioara a devenit imediat un instrument răspândit atât printre muzicantii din strada, cat și printre nobili, fiind folosit deasemenea si in concerte.
Am dorit a pune in evidenta acest instrument, prin multiplicarea sa (cel principal stand pe mijloc, iar celelalte doua in spatele acestuia) oferind afisului cultural, un mesaj care consta in puterea acestui instrument asupra simtului auditiv, oferindu-ne noua, placere.
Afisul a fost realizat prin intermediul a opt layere (titlul, subtitlul, fundalul, cele trei viori, prezentarea evenimentului si logo-urile din partea de jos) si prin adaugarea diferitelor efecte mai ales asupra fundalului din sectiunea ”Filter>Filter Gallery…”. In ceea ce priveste subiectul principal, am folosit o opacitate cu 15% mai mica pentru a oferi un aspect artistic si am adaugat o umbra pentru separarea mai buna de fundal din sectiunea ”Blending Options> Drop Shadow>Distance>Spread>Size”.
Pentru a scoate si mai mult subiectul principal in evidenta, am desaturat fundalul, iar impreuna cu efectele aplicate nu am afectat calitatea sa, aflandu-se in armonie cu restul elementelor.
Un afis prin care am dorit a prezenta adevarata valoare a acestui instrument cat si influenta pe care o are asupra muzicii clasice, teatrului, concertelor s.a.m.d.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s