Afis Publicitar

untitled-1-afis-publicitar-50x70

Afisul respectiv reprezinta parerea mea despre aceasta bautura energizanta cunoscuta in toata lumea. Am pornit de la ideea efectelor pe care le are produsul respective asupra noastra; un efect care ne ofera revigorare in momentele grele, ne elibereaza mintea de stresul cotidian.

Am combinat un element divin (aripile de inger), care poate semnifica libertatea, purificarea mentala si spirituala, cu produsul in sine, obtinand astfel un echilibru compozitional static, care ma face sa ma gandesc la expresia: “A fi in al noualea cer”. Un afis care presupune calea spre “divinitate”, de care, fiecare om are nevoie in viata.
Pentru realizarea afisului am folosit cinci layere, suprapuse in asa fel pentru a evidentia produsul; totodata pozitionarea sa pe mijloc confera o simetrie placuta. Unele efecte le-am aplicat din sectiunea ‘’Blending Options” alaturi de unelte precum: “Gradient Tool”, “Dodge Tool”, “Burn Tool” etc. Aripile ocupa cea mai mare parte a lucrarii, insa fiind plasate pe fundal, acestea ofera o atentie mai mare asupra subiectului principal.
Un afis realizat cu multa atentie si inspiratie care contine deasemenea si un mesaj bine ilustrat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s